SPORT

Vasaloppet - öppet spår

Vi lämnar Sundsvall på  söndag och kör mot Sälen där vi spenderar natten på skolan i Sälen. På måndag morgon blir ni skjutsade till starten. När alla har kommit till målgången i Mora vänder vi tillbaka till Sundsvall.

Tjejmilen

Vi åker dagen innan tävlingen, spendrar natten på vandrarhem och åker hemåt när alla kommit i mål.

DIN sportresa

Ring mig för prisförslag om du ska ordna en egen sportresa.

SHOPPING

Ullared

Vi avreser från Sundsvall tidigt på morgonen och kör hela vägen till Ullared där vi checkar in i trevliga rum i anslutning till GeKås med kundvagnen parkerad vid dörren. Ni väljer själva när shoppingen ska börja och allteftersom fyller vi bussen och reser hemåt när Gekås stänger för dagen.

Barkaby outlet

Vi tar frukost på bussen och anländer lagom till öppning klockan 11 i Barkaby, shoppar hela dagen, packar bussen och åker hem när Barkaby Outlet stänger.

DIN shoppingresa

Ring mig för prisförslag om du har lust att ordna en shoppingresa till ditt "shoppingparadis".

ÄVENTYR

Skidresa till alperna

Vi packar bussen med skidutrustning, tar bron över Öresund och anländer sent på kvällen till vårt hotell. Det blir skidåkning i fem hela dagar innan vi packar skidorna och åker samma väg hem.

Ishotell och hundspann

Med varma kläder i bagaget reser vi norrut till Jukkasjärvi och ishotellet. När vi kommer fram kör vi hundspann ut på fjället i två dagar och när vi kommer tillbaka blir det en övernattning på ishotellet innan vi styr kosan söderut med ett stopp för övernattning på vägen hem.

DIN äventyrsresa

Ring mig för prisförslag på ditt äventyr.